Miten ostaa hyvä hääpuku

Keskiajalla, häät pidettiin pikemminkin poliittinen yhteen tuleminen kaksi perhettä etenkin jalo luokat. Monin tavoin, häät oli ”ilmoitus liittoa” kahden osapuolen välillä; onko liiketoimintayksiköitä, sotivia kansakuntia saapuvat aselepoa tai muuta. Siksi, morsiamet ja heidän perheidensä odotettiin laittaa itsensä ulos asia pukeutumista häät tavalla, joka osoitti heille myönteisesti yhteiskuntaan. Se oli arvovallasta morsiamet varakkaiden perheiden kaunistaa itseään mekkoja tehty rohkeita värejä ja kankaat kuten silkki, sametti ja joskus jopa kerrosta turkista. Se oli korkeus muodin sitten; morsiamet, jotka olivat köyhiä tai vähemmän varakkaiden perheiden piti parhaansa ”sunnuntain kirkon mekko niiden häät.

Victorian Era, hääpuku oli aina valkoinen, väri suosittu, Queen Victoria itse. Useimpien 18. ja 19. vuosisatojen, morsiamen leningit ja takit olivat poikkeuksetta valkoisia; väri valkoinen symboloi puhtautta ja vakiintui normi morsiamet kaikkialla länsimaissa. Kuitenkin tänään morsiamen muodista on muuttunut radikaalisti; lisäksi pehmeitä ja pastellivärit, kuten persikka, vaaleanpunainen, lime vihreä, vaaleansinisiä jne jotkut morsiamet haluavat urheilun takit off-beat värit kuten poltettu oranssi, mauve, smaragdinvihreä jne.

bridesire-haapuvutKuva luotto: www.bridesire.fi

Häät on tärkein ja paljon odotettu tapahtuma morsiamen elämää ja jokainen morsian haluaa olla ainutlaatuinen ja näyttää hänelle parhaiten; onko häät on sisällä tai ulkona tapahtuma, virallisia tai epävirallisia yksi, joka kerran on oma valinta muodikasta tai klassisen morsiuspuvun valita aina varaa ylellinen.

Kaukoidässä, useimmissa maissa pidetään punaisella perinteinen väri symboloi auspiciousness ja onnea. Jossa häät seremonioita käydään paikka jumalanpalveluksessa, kuten kirkkoon, Länsi pukea oli useimmiten valkoinen jossa morsian muuttuisi myöhemmin perinteinen puku eri väriä vastaanottoa seremoniaan.

Muinaiset kiinalaiset Qing-dynastian häät käytiin sillan yllään päähine; vaikka tänään, jotkut taiwanilaiset häitä seuraamaan tätä käytäntöä. Jos häät seuraa kiinalaisen perinteen, niin morsiamen mekko olisi luultavasti punainen muuten valkoinen on haluamasi väri.

Japanilainen Morsian yleensä kuluu puhtaan valkoinen kimono, joka on perinteinen pukea joka symboloi maidenhood on muodollinen häät seremonia. Sillä teeseremonia, joka seuraa häät seremonia, morsian pukeutuu punainen kimono, joka tarkoittaa onnea ja auspiciousness. Muodollinen Japanilainen häät ovat morsiamet yllään Länsi puku ja takki.

Intian kulttuurin, Sari on perinteinen pukea kuluneet morsiamet häät seremonia. Sukupolvien, silkki oli ilmeinen valinta sari sen rakenne, valikoima värejä ja syksyllä kankaat; Tänään kankaan valinnat ja värivaihtoehtoja ovat tuoneet materiaalia kuten ohukainen, Georgette, satiini jne perinteinen punainen sari on myös korvattu monissa tapauksissa muiden värien, kuten kulta, keltainen, viininpunainen, pinkki, oranssi ja niin edelleen. Useimmat intialaiset häät seuraa grand vastaanotto, epävirallinen tapahtuma, jossa perheen, ystävien ja hyvin wishers saada yhteen. Morsian muuttuu vähemmän perinteinen porukka kuin Ghagra tai lehenga joka on vahvasti koristeltu hame yhteensopivat choli (pusero).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *