Milloin minun pitäisi pukeutua Tukisukat?

Tukisukat ovat erittäin hyödyllistä, jos sinulla on huono verenkierto jaloissa ja tarvitsevat apua pitää veren virtaavan vapaasti. Nämä sukat ovat täydellinen auttaa poistamaan mahdollisuus verihyytymien potilaille, jotka ovat äskettäin leikattu. Vammaiset ihmiset voivat myös käyttää niitä pitämään turvotusta niiden sääret, jalat ja nilkat. Tukisukat ovat pitkiä, valkoiset sukat, jotka sopivat tiukasti jalkojen ympärille ja säären alueella. Ne ovat hyvin hyödyllisiä, koska ne auttavat asettaa paljon paineita jalkojen lihaksia, joka voi auttaa ohjaamaan virtausta veren takaisin sydämeen. Potilaat, jotka rajoittuvat sairaalan sängyssä kestää yleensä Tukisukat auttaa pitämään alas määrä nestettä muodostaen ympärillä nilkat ja jalat. Tämäntyyppiset sukat ovat erinomaisia ​​raskaana oleville naisille käyttää samoin, koska raskaus on tyypillisesti aiheuttaa jalkojen ja nilkkojen turvota.

portfolio-compression-stockings-niagara-selection

Jos olet ollut lääkärin ohjeiden mukaan käyttää tukisukat, sinun kannattaa varmistaa, että käytät niitä joka päivä – ellet ole neuvottu toisin. Yhdessä auttaa estämään haitallisten ja vaarallisten verihyytymien muodostumista, niitä myös käytetään joskus yksityishenkilöt, joilla on krooninen laskimoiden vajaatoiminta tai on ongelmia suonikohjuja. Ne, jotka ovat tunnettuja lymphedema tai joku kärsii post-plebitic oireyhtymä neuvotaan myös käyttää niitä.

Ihmiset, jotka ovat diabeetikko joskus kuluvat tukisukka auttaakseen estämään säärihaavojen tai parantaa niitä.

Jos sinulle on diagnosoitu krooninen laskimoiden vajaatoiminta, tukisukat voisi olla valtavasti hyötyä sinun ja henkilökohtaisen terveyden. Ne ovat usein kuluneet tämän ehdon, koska se aiheuttaa suonet jalat pysty pumppaamaan oikean määrän verta takaisin sydämeen. Tämä voi aiheuttaa jalkojen ja nilkkojen turvota; tukisukat auttaa vähentämään turvotusta, joka tapahtuu.

Jos kärsit suonikohjuja, sinulla on tyypillisesti on laajentunut suonet, jotka voivat olla turvonneet, kun olet ollut jalkojen pitkän aikaa. Nämä laskimot voivat olla erittäin kivulias ja voi myös olla yhteydessä useiden muiden verenkiertohäiriöitä. Ihmiset, joilla on suonikohjuja kuluvat nämä sukat päivittäin – hoitona niiden kunto.

Lymphedema on sairaus, jossa kädet tai jalat turpoavat johtuen tukoksia kehossa, jotka eivät salli imunesteet valua oikealla tavalla. Yksilöt, joilla tämä ehto tulee käyttää näitä sukkia yöllä ja myös nostaa jalat, jotta voidaan vähentää turvotusta, joka tapahtuu.

Yksi yleisimmistä syistä kuluvat tukisukat olisi estämään verihyytymiä. Verihyytymät ovat olleet tiedossa aiheuttaa monia vakavia terveydellisiä edellytyksiä, kuten aivohalvauksia, sydänkohtauksia ja keuhkoveritulppien. Yllään tukisukat, varsinkin sen jälkeen kun kirurgisen, voi estää veritulppien muodostumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *