Poiminta teidän juhlamekot

Poiminta juhlamekot on menossa olevan yksi tärkeimmistä päätöksistä teet oman lukiossa. Se ei ole tärkeämpää kuin poiminta college, tietenkin, mutta kun ovat tällä hetkellä, se on.

Sinun täytyy varmistaa, että saat päätöksen oikeaan. Kuvasi mistä kävelyttää on kuvia pidät ikuisesti, ja jos saat päätös väärä, sinun tulee aina muistaa se ja muut ihmiset saattavat puhua siitä.

Jos et ole vaivautunut kävelyttää, sitten voit vain käyttää mitä haluat, mutta jos kävelyttää merkitsee paljon sinulle sitten sinun pitäisi ottaa aikaa tehdä päätös ja et koskaan pahoillani teidän aikaa kävelyttää.

d4e813cbf56e640e0ef0079b964d0e49.image.380x500

Myös silloin, kun olet itse tällä kävelyttää haluatte nauttia itsestäsi ja mukavaksi mekko. Et nauttia itseäsi, jos olet itsetietoinen, mitä olet pukeutunut. Sinun täytyy tuntea hyvä itsestäsi ja pidät mekko itse, päivämäärä on menossa kertoa teille, että näytät kauniilta riippumatta, joten hänen mielestään ei ole luottamista. Jos hän on herrasmies, hän kertoo, että näytät kaunis, vaikka käännät oman hikoilu.

kehon muodon

Nyt, sinun kannattaa valita mekko, joka täydentää kehon muodon. Jotkut ihmiset ovat tehneet virheen poiminta pukeutua he haluavat mahtua sijaan valita yksi, joka näyttää paremmin muotonsa kehon. Jos teet tutkimusta siitä oman muodon, niin pidät oman leninki paljon paremmin ja ehkä jopa pukeutua mekko enemmän kuin kerran. Alla vinkkejä kehon lukuihin.

Apple Shape – Tätä muotoa elin on parasta mennä mekko empire vyötärö. Kun vyötärön alue on ylempänä kehon, se lykkää huomion pois keskialueelle. Pituus mekko on sinun. Pituus mekko on sinun. Jos olet mukava jalat, sitten mennä iltapuku.

Päärynän muotoinen – For päärynän muotoinen elimet, mekot asennettu yläosa on paljon parempi. Sitten etsiä virtaava alaosan mekko. Jos olet enemmän mukava kehon sitten on tiiviit toppeja.

Lyhyt – Jos olet lyhyt korkeus, sitten ostaa lyhyempi mekko. Ottaa pitkä mekko tarkoittaa, että se näyttää ohittanut kehosta. Ottaa mekko lyhyempi helma antaa illuusion, että olet paljon pitempi.

tiimalasi – Jos kehosi on enemmän tiimalasin muotoinen niin sinulla on mahdollisuus poiminta mitä mekko haluat. Kaikki mekot näyttää hyvältä tiimalasi lukuja ja olet todennäköisesti kadehtivat kaikki ystäväsi.

Talousarvio

Nyt tiedät tyyppi mekko sinun pitäisi poiminta, sinun pitäisi alkaa etsiä pukeutua runsaasti aikaa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon aikaa on muutoksia tehdä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada pukeutua haluat. Jos jätät sen viime hetkellä, saatat päätyä jotain, mitä emme todellakaan halua, ja et todellakaan halua, että näin tapahtuu.

Kun olet ollut tarkastella mekkoja ja tiedät mitä haluat, niin alkaa miettiä talousarviosta. Sinun täytyy säästää rahaa lisävarusteita ja kengät. Jos et säästää rahaa tähän sinun tulee mennä yli budjetin, ja sinun täytyy pyytää vanhempiasi lisää rahaa. Tämä tarkoittaa sinun joutua tekemään enemmän askareita, tai saada työtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *