Pandora viehätysvoima rannerengas – niin paljon niin vähän

Aivan kuten myytti worin Pandora avasi pieni laatikko täynnä yllätyksiä, Pandora viehätys rannerengas tarjoaa sinulle niin paljon melko pieni pala. Se on varmasti suosikki keskuudessa lapset on 4 92. Koska erilaisia ​​hurmaa, voit vapaasti valita ne, jotka edustavat erityisiä asioita elämässäsi ja todella tehdä rannekkeen sentimentaalinen ja arvokkaita.

pandora-charm-75514

valitsemalla charmia

On käytännössä tuhansia eri Pandora hurmaa ja helmiä käytettävissä, kun olet valinnut Pandora viehätys rannerengas. Lähes kaikki nämä ovat käsityönä, kun taas jotkut ovat ainoa laatuaan. Jälleenmyyjät ja valmistajat todennäköisesti on esite worin Näet kaikki mallit, värit ja kuviot. Saatat myös haluta olla mittatilaustyönä hurmaa ja helmiä lisätä ainutlaatuisuus ja erityinen merkitys oman rannekkeen.

Saatat olla innoissaan knowthat useimmat Pandora rannekkeet tulevat vaihdettavat hurmaa ja helmiä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää samaan rannekoru päivä ja päivä ja silti näyttää fabulous ja uudet yksinkertaisesti vaihtamalla hurmaa ja helmiä. Vaikka rannekoru mahtuu vain noin 5-8 pieniä paloja, olet silti vapaasti valita ja pitää niin monta kuin haluat tulevaa käyttöä. Vaihdettavat hurmaa ruuvataan rannekkeen tai yleensä lukitusmekanismi. Muut rannekkeet ovat pysyvästi juotettu hurmaa.

Hurmaa

Hurmaa voidaan tehdä eri materiaaleista, mutta suosituimpia ovat kulta ja hopea vaihtelevat kaikkialla 14-24 karaattia. Jotkut esillä mallit ovat eläimiä, kuten pingviini, delfiini tai pässi. On siis naisten suosikkeja, kuten sydämiä, tähtiä, Halfmoon ja kengät. Miehet voivat turvallisesti pukeutua Pandora viehätys rannekkeet urheilu kuviot kuin golfmailoja, hatut ja hevoset. Nämä ovat kaikki vedenpitäviä ja koskaan tummua tai syöpyä ajan mittaan.

Jos ostat kaikki hurmaa ja käynnistin rannekoru samasta lähteestä, sinun ei todellakaan ole ongelma liittämällä palaset paikoilleen koska kaikki opinnäytetyön Pitäisi olla yhteensopiva toisillenne. On mahdollista, että voit hankkia lisää hurmaa muilta valmistajilta, mutta sinun täytyy tehdä hurmaa voi turvallisesti surethat ja asianmukaisesti olla kiinnitetty ranneke. Jotkut valmistajat suosivat ostajia käyttää vain hurmaa thatthey tehnyt laatimalla ainutlaatuinen viehätyksensä avain, joka toimii hurmaa rannekkeen tai vasemmalle aikana liitetiedostona.

Rannekoru

Pandora viehätys rannekkeet lähes aina chainlink suunnittelu niin teki hurmaa voidaan helposti asentaa. Tämä on siis ranne hyödyksi koon koska voit helposti lisätä tai poistaa linkin tai kaksi täydellisesti sopivat. Jokainen linkki toimenpiteet tahansa 7-13 mm. Voit hankkia lisää linkkejä jälleenmyyjille ja siksi ne asentaa lisää tai vaihtaa hurmaa. Jotkut jälleenmyyjät tarjoavat Starter Kit Joka sisältää chainlink rannekkeen, 5 hurmaa, lisää linkkejä, pieni ruuvimeisseli, ruuveja, ranneke pussi ja laatikko.

Pandora viehätys rannerengas koskaan ruostuu tai tummuu, mutta voit puhdistaa sen kerran kahdessa viikossa tai tehokkaasti niin liinalla kultasepänliike. Uiminen kanssa rannekkeen niin auttaa ylläpitämään sen kiilto. Ranneketta voi maksaa noin $ 35 750 dollaria riippuen siitä millaisia ​​metallin ja valmistaja. Jokainen Charm maksaa noin 8 dollaria 80 dollaria niin joka riippuu millaisia ​​metallia, koko ja tyyli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *